Hoofdpagina

Uit HurwenenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken


Hurwenen wapen.svg Welkom bij


HurwenenWiki 

Wat u nog niet wist over Hurwenen, maar toch zou willen weten ...
...of wat u wel weet, en graag met anderen wil delen!
  Hurwenen vlag.svg


Deze wiki heeft tot doel zoveel mogelijk informatie met betrekking tot het dorp Hurwenen te verzamelen en toegankelijk te maken voor iedereen die daarin is geïnteresseerd. Het initiatief voor HurwenenWiki  is in februari 2012 genomen door René Verharen, geboren en getogen in Hurwenen en al jaren geïnteresseerd in het heden en verleden van Hurwenen en haar inwoners.

Op dit moment (zondag 4 december 2016 om 23:17 uur) bevat HurwenenWiki  nog slechts 290 artikelen, maar dit aantal is groeiende. Bij het schrijven van de artikelen wordt ernaar gestreefd om de genoemde feiten zoveel mogelijk te onderbouwen met bronnen die door iedereen te raadplegen zijn. Echter, beweringen waar geen bronnen voor worden genoemd zijn niet per definitie onwaar. Ook is het mogelijk dat genoemde bronnen de feiten onjuist weergeven.

U kunt zoeken in alle aanwezige artikelen door uw zoekbegrip in het zoekformulier in te voeren en op één van de knoppen te drukken om het zoeken te starten. U kunt uw zoektocht ook starten door te bladeren in de aanwezige categorieën.

Als u meent voldoende informatie te hebben om een artikel te starten dan kunt u aan de slag op deze pagina. Voer de titel van het onderwerp in en klik op de knop "Artikel aanmaken". Om artikelen aan te maken of te wijzigen moet u zich wel aanmelden. Bent u nog niet geregistreerd, dan moet u zich ook eerst registreren.

Mocht u informatie hebben om artikelen aan te maken, aan te vullen of wijzigingen willen doorgeven omdat u niet zelf de mogelijkheid hebt om de noodzakelijke bewerkingen te doen dan kunt u ons uiteraard ook mailen. Ons email adres is: . Om het u makkelijk te maken hebben we ook een contactformulier.

Inwoneraantal   Temperatuur   Waterstand
Hurwenen heeft

854
inwoners
per 1 januari 2016
  De buitentemperatuur in
Hurwenen is momenteel

-2,4 °C
  De waterstand in de Waal
nabij Hurwenen is ongeveer

126 cm
+ N.A.P.
Meest recent toegevoegde artikelen   Meest bekeken artikelen

Deze 10 artikelen zijn het laatst aan HurwenenWiki  toegevoegd:

  Deze 10 artikelen op HurwenenWiki  worden het meest bekeken:
  1. Actueel weer Hurwenen‏‎ (19.476 keer bekeken)
  2. Hoofdpagina‏‎ (11.189 keer bekeken)
  3. Lijst van toneeluitvoeringen van De Hurnsche Uylen‏‎ (1.647 keer bekeken)
  4. Kil van Hurwenen‏‎ (1.357 keer bekeken)
  5. Gerardus Adrianus van den Oord‏‎ (1.164 keer bekeken)
  6. Hurwenen‏‎ (1.029 keer bekeken)
  7. HurwenenWiki‏‎ (785 keer bekeken)
  8. Hurnet Nicoret Dekkers‏‎ (761 keer bekeken)
  9. Artje Ottoline Brinkman‏‎ (759 keer bekeken)
  10. 1860‏‎ (663 keer bekeken)
Gewenste artikelen   Willekeurige afbeelding

Deze ontbrekende artikelen zijn dringend gewenst op HurwenenWiki :

Rossum (gemeente) Dorpshuis de Kil Hervormde Gemeente Hurwenen Dorpsstraat Lijst van priesters in Hurwenen Parochie Sint-Barbara Lijst van predikanten in Hurwenen Waaldijk Rooms-katholieke pastorie Menno Bakker Molenstraat Feestweek C.G.B. van Mourik Parochie H.H. Martinus en Barbara Cornelis Hendrik van Maanen Jan Rauh Joos Bibbe Nieuwjaarsduik Het Lied van de Rivier Erwin van Gameren Openbare Lagere School Hierna Beter Stichting 't Hurns Kerkje Oranjevereniging Hurwenen Stichting Dorpshuis de Kil Adriana Maria Jeanetta Verdonk Lijst van oorlogsslachtoffers Oscar Becx Hurwenen in de Waalstroom van de Geschiedenis Tweede Wereldoorlog Geerhofstraat Ilona van Zeijl Cees Beenen sr. Gemeentelijke begraafplaats Lijst van regisseurs van De Hurnsche Uylen Groenestraat Petrus Hendrikus van Hooff De Hof van Hurne Majos H.W. van Heelstraat Rineke van Rossum Johannes Gerardus de Groot Schimmel Hendrik de Visser Dick Hollander Ketelsteeg Nienke Dekkers Hervormde Gemeente Rossum-Hurwenen Lijst van gemeentelijke monumenten in Hurwenen Steenfabriek de Lagewaard Lijst van gouverneurs en Commissarissen van de Koning(in) van Drenthe Lijst van gouverneurs en Commissarissen van de Koning(in) van Gelderland François van Harencarspel Eckhardt Jan Arend Godert de Vos van Steenwijk (1799-1872) Willem Hendrik Alexander Carel van Heeckeren van Kell Derk Willem Gerhard Johan Hendrik Brantsen van de Zijp Ruud den Dekker


Als het schrijven of bewerken van artikelen niet zo uw ding is, dan kunt u ons misschien op een andere manier helpen...

 
Hurwenen (NL), 2013-05-06 12.06, Koningsboom.jpg
De Koningsboom in het parkje aan de Dorpsstraat
(foto: René Verharen)