Hoofdpagina

Uit HurwenenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken


Hurwenen wapen.svg Welkom bij


HurwenenWiki 

Wat u nog niet wist over Hurwenen, en toch zou willen weten ...
...of wat u wel weet, en graag met anderen wil delen!
  Hurwenen vlag.svg


Deze wiki heeft tot doel zoveel mogelijk informatie met betrekking tot het dorp Hurwenen te verzamelen en toegankelijk te maken voor iedereen die daarin is geïnteresseerd. Het initiatief voor HurwenenWiki  is in februari 2012 genomen door René Verharen, geboren en getogen in Hurwenen en al jaren geïnteresseerd in het heden en verleden van Hurwenen en haar inwoners.

Op dit moment (maandag 26 september 2016 om 14:11 uur) bevat HurwenenWiki  nog slechts 288 artikelen, maar dit aantal is groeiende. Bij het schrijven van de artikelen wordt ernaar gestreefd om de genoemde feiten zoveel mogelijk te onderbouwen met bronnen die door iedereen te raadplegen zijn. Echter, beweringen waar geen bronnen voor worden genoemd zijn niet per definitie onwaar. Ook is het mogelijk dat genoemde bronnen de feiten onjuist weergeven.

U kunt zoeken in alle aanwezige artikelen door uw zoekbegrip in het zoekformulier in te voeren en op één van de knoppen te drukken om het zoeken te starten. U kunt uw zoektocht ook starten door te bladeren in de aanwezige categorieën.

Als u meent voldoende informatie te hebben om een artikel te starten dan kunt u aan de slag op deze pagina. Voer de titel van het onderwerp in en klik op de knop "Artikel aanmaken". Om artikelen aan te maken of te wijzigen moet u zich wel aanmelden. Bent u nog niet geregistreerd, dan moet u zich ook eerst registreren.

Mocht u informatie hebben om artikelen aan te maken, aan te vullen of wijzigingen willen doorgeven omdat u niet zelf de mogelijkheid hebt om de noodzakelijke bewerkingen te doen dan kunt u ons uiteraard ook mailen. Ons email adres is: . Om het u makkelijk te maken hebben we ook een contactformulier.

Inwoneraantal   Temperatuur   Waterstand
Hurwenen heeft

854
inwoners
per 1 januari 2016
  De buitentemperatuur in
Hurwenen is momenteel

20,5 °C
  De waterstand in de Waal
nabij Hurwenen is ongeveer

104 cm
+ N.A.P.
Meest recent toegevoegde artikelen   Meest bekeken artikelen

Deze 10 artikelen zijn het laatst aan HurwenenWiki  toegevoegd:

  Deze 10 artikelen op HurwenenWiki  worden het meest bekeken:
  1. Actueel weer Hurwenen‏‎ (15.962 keer bekeken)
  2. Hoofdpagina‏‎ (10.043 keer bekeken)
  3. Lijst van toneeluitvoeringen van De Hurnsche Uylen‏‎ (1.551 keer bekeken)
  4. Kil van Hurwenen‏‎ (1.329 keer bekeken)
  5. Gerardus Adrianus van den Oord‏‎ (1.120 keer bekeken)
  6. Hurwenen‏‎ (948 keer bekeken)
  7. HurwenenWiki‏‎ (738 keer bekeken)
  8. Artje Ottoline Brinkman‏‎ (706 keer bekeken)
  9. Hurnet Nicoret Dekkers‏‎ (699 keer bekeken)
  10. 1860‏‎ (628 keer bekeken)
Gewenste artikelen   Willekeurige afbeelding
Deze ontbrekende artikelen zijn dringend gewenst op HurwenenWiki :

Rossum (gemeente) Dorpshuis de Kil Hervormde Gemeente Hurwenen Dorpsstraat Lijst van priesters in Hurwenen Parochie Sint-Barbara Lijst van predikanten in Hurwenen Rooms-katholieke pastorie Menno Bakker Molenstraat Waaldijk Jan Rauh C.G.B. van Mourik Joos Bibbe Cornelis Hendrik van Maanen Parochie H.H. Martinus en Barbara Feestweek Geerhofstraat Ilona van Zeijl Gemeentelijke begraafplaats Nienke Dekkers Groenestraat Stichting 't Hurns Kerkje Johannes Gerardus de Groot Schimmel Cees Beenen sr. Nieuwjaarsduik H.W. van Heelstraat Stichting Dorpshuis de Kil Openbare Lagere School Hendrik de Visser Tweede Wereldoorlog Ketelsteeg De Hof van Hurne Oranjevereniging Hurwenen Lijst van gemeentelijke monumenten in Hurwenen Dick Hollander Hervormde Gemeente Rossum-Hurwenen Lijst van oorlogsslachtoffers Het Lied van de Rivier Petrus Hendrikus van Hooff Hierna Beter Erwin van Gameren Hurwenen in de Waalstroom van de Geschiedenis Ruud den Dekker Steenfabriek de Lagewaard Majos Adriana Maria Jeanetta Verdonk Lijst van regisseurs van De Hurnsche Uylen Oscar Becx Rineke van Rossum


Als het schrijven of bewerken van artikelen niet zo uw ding is, dan kunt u ons misschien op een andere manier helpen...

 
Hurwenen (NL), 2010-06-27 14.02, Schoorsteen voormalige steenfabriek.jpg
Schoorsteen van de voormalige steenfabriek aan de Waaldijk
(foto: René Verharen)