Hoofdpagina

Uit HurwenenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken


Hurwenen wapen.svg Welkom bij


HurwenenWiki 

Wat u nog niet wist over Hurwenen, maar toch zou willen weten ...
...of wat u wel weet, en graag met anderen wil delen!
  Hurwenen vlag.svg


Deze wiki heeft tot doel zoveel mogelijk informatie met betrekking tot het dorp Hurwenen te verzamelen en toegankelijk te maken voor iedereen die daarin is geïnteresseerd. Het initiatief voor HurwenenWiki  is in februari 2012 genomen door René Verharen, geboren en getogen in Hurwenen en al jaren geïnteresseerd in het heden en verleden van Hurwenen en haar inwoners.

Op dit moment (dinsdag 22 augustus 2017 om 09:03 uur) bevat HurwenenWiki  nog slechts 290 artikelen, maar dit aantal is groeiende. Bij het schrijven van de artikelen wordt ernaar gestreefd om de genoemde feiten zoveel mogelijk te onderbouwen met bronnen die door iedereen te raadplegen zijn. Echter, beweringen waar geen bronnen voor worden genoemd zijn niet per definitie onwaar. Ook is het mogelijk dat genoemde bronnen de feiten onjuist weergeven.

U kunt zoeken in alle aanwezige artikelen door uw zoekbegrip in het zoekformulier in te voeren en op één van de knoppen te drukken om het zoeken te starten. U kunt uw zoektocht ook starten door te bladeren in de aanwezige categorieën.

Als u meent voldoende informatie te hebben om een artikel te starten dan kunt u aan de slag op deze pagina. Voer de titel van het onderwerp in en klik op de knop "Artikel aanmaken". Om artikelen aan te maken of te wijzigen moet u zich wel aanmelden. Bent u nog niet geregistreerd, dan moet u zich ook eerst registreren.

Mocht u informatie hebben om artikelen aan te maken, aan te vullen of wijzigingen willen doorgeven omdat u niet zelf de mogelijkheid hebt om de noodzakelijke bewerkingen te doen dan kunt u ons uiteraard ook mailen. Ons email adres is: . Om het u makkelijk te maken hebben we ook een contactformulier.

Inwoneraantal   Temperatuur   Waterstand
Hurwenen heeft

864
inwoners
per 1 januari 2017
  De buitentemperatuur in
Hurwenen is momenteel

18,4 °C
  De waterstand in de Waal
nabij Hurwenen is ongeveer

189 cm
+ N.A.P.
Meest recent toegevoegde artikelen   Meest bekeken artikelen

Deze 10 artikelen zijn het laatst aan HurwenenWiki  toegevoegd:

  Deze 10 artikelen op HurwenenWiki  worden het meest bekeken:
  1. Actueel weer Hurwenen‏‎ (26.809 keer bekeken)
  2. Hoofdpagina‏‎ (15.632 keer bekeken)
  3. Lijst van toneeluitvoeringen van De Hurnsche Uylen‏‎ (2.162 keer bekeken)
  4. Kil van Hurwenen‏‎ (1.475 keer bekeken)
  5. Gerardus Adrianus van den Oord‏‎ (1.356 keer bekeken)
  6. Hurwenen‏‎ (1.317 keer bekeken)
  7. Hurnet Nicoret Dekkers‏‎ (1.119 keer bekeken)
  8. HurwenenWiki‏‎ (960 keer bekeken)
  9. Artje Ottoline Brinkman‏‎ (919 keer bekeken)
  10. Waal‏‎ (804 keer bekeken)
Gewenste artikelen   Willekeurige afbeelding

Deze ontbrekende artikelen zijn dringend gewenst op HurwenenWiki :

Rossum (gemeente) Dorpshuis de Kil Lijst van priesters in Hurwenen Hervormde Gemeente Hurwenen Dorpsstraat Parochie Sint-Barbara Lijst van predikanten in Hurwenen Rooms-katholieke pastorie Menno Bakker Molenstraat Waaldijk Feestweek Parochie H.H. Martinus en Barbara C.G.B. van Mourik Jan Rauh Cornelis Hendrik van Maanen Joos Bibbe Lijst van gemeentelijke monumenten in Hurwenen Openbare Lagere School Het Lied van de Rivier Stichting 't Hurns Kerkje Lijst van oorlogsslachtoffers Oranjevereniging Hurwenen Hierna Beter Stichting Dorpshuis de Kil Erwin van Gameren Oscar Becx Tweede Wereldoorlog Hurwenen in de Waalstroom van de Geschiedenis Adriana Maria Jeanetta Verdonk Lijst van regisseurs van De Hurnsche Uylen Albertus Richardus Maria Warong Majos Gemeentelijke begraafplaats Petrus Hendrikus van Hooff Ilona van Zeijl Groenestraat Rineke van Rossum Cees Beenen sr. H.W. van Heelstraat Johannes Gerardus de Groot Schimmel Hendrik de Visser De Hof van Hurne Nienke Dekkers Ketelsteeg Dick Hollander Nieuwjaarsduik Hervormde Gemeente Rossum-Hurwenen Geerhofstraat Hurwenensestraat Middelweg Ruud den Dekker Zandgat Steenfabriek de Lagewaard


Als het schrijven of bewerken van artikelen niet zo uw ding is, dan kunt u ons misschien op een andere manier helpen...

 
Hurwenen (NL), 2013-04-30 15.54, Transformatorhuisje Dorpsstraat.jpg
Het uit 1930 stammende transformatorhuisje aan de Dorpsstraat in Hurwenen.
(foto: René Verharen)