Hoofdpagina

Uit HurwenenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken


Hurwenen wapen.svg Welkom bij


HurwenenWiki 

Wat u nog niet wist over Hurwenen, maar toch zou willen weten ...
...of wat u wel weet, en graag met anderen wil delen!
  Hurwenen vlag.svg


Deze wiki heeft tot doel zoveel mogelijk informatie met betrekking tot het dorp Hurwenen te verzamelen en toegankelijk te maken voor iedereen die daarin is geïnteresseerd. Het initiatief voor HurwenenWiki  is in februari 2012 genomen door René Verharen, geboren en getogen in Hurwenen en al jaren geïnteresseerd in het heden en verleden van Hurwenen en haar inwoners.

Op dit moment (maandag 18 december 2017 om 02:09 uur) bevat HurwenenWiki  nog slechts 290 artikelen, maar dit aantal is groeiende. Bij het schrijven van de artikelen wordt ernaar gestreefd om de genoemde feiten zoveel mogelijk te onderbouwen met bronnen die door iedereen te raadplegen zijn. Echter, beweringen waar geen bronnen voor worden genoemd zijn niet per definitie onwaar. Ook is het mogelijk dat genoemde bronnen de feiten onjuist weergeven.

U kunt zoeken in alle aanwezige artikelen door uw zoekbegrip in het zoekformulier in te voeren en op één van de knoppen te drukken om het zoeken te starten. U kunt uw zoektocht ook starten door te bladeren in de aanwezige categorieën.

Als u meent voldoende informatie te hebben om een artikel te starten dan kunt u aan de slag op deze pagina. Voer de titel van het onderwerp in en klik op de knop "Artikel aanmaken". Om artikelen aan te maken of te wijzigen moet u zich wel aanmelden. Bent u nog niet geregistreerd, dan moet u zich ook eerst registreren.

Mocht u informatie hebben om artikelen aan te maken, aan te vullen of wijzigingen willen doorgeven omdat u niet zelf de mogelijkheid hebt om de noodzakelijke bewerkingen te doen dan kunt u ons uiteraard ook mailen. Ons email adres is: Ons email adres. Om het u makkelijk te maken hebben we ook een contactformulier.

Inwoneraantal   Temperatuur   Waterstand
Hurwenen heeft

864
inwoners
per 1 januari 2017
  De buitentemperatuur in
Hurwenen is momenteel

3,8 °C
  De waterstand in de Waal
nabij Hurwenen is ongeveer

460 cm
+ N.A.P.
Meest recent toegevoegde artikelen   Meest bekeken artikelen

Deze 10 artikelen zijn het laatst aan HurwenenWiki  toegevoegd:

  Deze 10 artikelen op HurwenenWiki  worden het meest bekeken:
  1. Actueel weer Hurwenen‏‎ (26.907 keer bekeken)
  2. Hoofdpagina‏‎ (17.533 keer bekeken)
  3. Lijst van toneeluitvoeringen van De Hurnsche Uylen‏‎ (2.944 keer bekeken)
  4. Kil van Hurwenen‏‎ (1.540 keer bekeken)
  5. Gerardus Adrianus van den Oord‏‎ (1.443 keer bekeken)
  6. Hurwenen‏‎ (1.438 keer bekeken)
  7. Lijst van burgemeesters van Hurwenen‏‎ (1.298 keer bekeken)
  8. Hurnet Nicoret Dekkers‏‎ (1.279 keer bekeken)
  9. Wilhelmina Johanna Verbrugge‏‎ (1.068 keer bekeken)
  10. HurwenenWiki‏‎ (1.048 keer bekeken)
Gewenste artikelen   Willekeurige afbeelding

Deze ontbrekende artikelen zijn dringend gewenst op HurwenenWiki :

Rossum (gemeente) Dorpshuis de Kil Hervormde Gemeente Hurwenen Lijst van priesters in Hurwenen Dorpsstraat Parochie Sint-Barbara Rooms-katholieke pastorie Lijst van predikanten in Hurwenen Menno Bakker Molenstraat Waaldijk C.G.B. van Mourik Jan Rauh Cornelis Hendrik van Maanen Joos Bibbe Feestweek Parochie H.H. Martinus en Barbara Albertus Richardus Maria Warong Majos Gemeentelijke begraafplaats Petrus Hendrikus van Hooff Ilona van Zeijl Groenestraat Rineke van Rossum Cees Beenen sr. H.W. van Heelstraat Johannes Gerardus de Groot Schimmel Hendrik de Visser De Hof van Hurne Nienke Dekkers Ketelsteeg Dick Hollander Nieuwjaarsduik Hervormde Gemeente Rossum-Hurwenen Lijst van gemeentelijke monumenten in Hurwenen Openbare Lagere School Het Lied van de Rivier Stichting 't Hurns Kerkje Lijst van oorlogsslachtoffers Oranjevereniging Hurwenen Hierna Beter Stichting Dorpshuis de Kil Erwin van Gameren Oscar Becx Tweede Wereldoorlog Hurwenen in de Waalstroom van de Geschiedenis Adriana Maria Jeanetta Verdonk Lijst van regisseurs van De Hurnsche Uylen Hurwenensestraat Middelweg Ruud den Dekker Geerhofstraat Zandgat Steenfabriek de Lagewaard


Als het schrijven of bewerken van artikelen niet zo uw ding is, dan kunt u ons misschien op een andere manier helpen...

 
HurwenenWiki, 2013-07-15 19.32, Wandbord met wapen van Hurwenen.jpg
Wandbord met het wapen van Hurwenen.
(foto: René Verharen)