Bestand:Hurwenen wapen.svg

Uit HurwenenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Hurwenen_wapen.svg(SVG-bestand, nominaal 636 × 595 pixels, bestandsgrootte: 291 kB)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving[bewerken]

Beschrijving
English: Coat of arms of former muncipality Hurwenen Netherlands
Nederlands: Wapen van voormalige gemeente Hurwenen, Nederland
Datum
Bron based on Hoge Raad van Adel SVG = Eigen werk
Auteur unknown, svg =

Licentie[bewerken]

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie23 jun 2015 12:32Miniatuurafbeelding voor de versie van 23 jun 2015 om 12:32636 × 595 (291 kB)Archimproved

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata